Ο λόγος ύπαρξης του παρόντος ιστολογίου βρίσκεται μέσα στα λόγια του Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτη των New York Times, για τον ανεξάρτητο Τύπο.

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….

Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….

Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
Πηγή
« Η ανύποτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

Ότι πιο ενδιαφέρον βρίσκουμε στην μπλογκόσφαιρα θα το μεταφέρουμε εδώ. Αναρτήσεις γεμάτες συμπάθειες και προσωπικές εκτιμήσεις αλλά χωρίς ταμπέλες και πολιτικές σκοπιμότητες.

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Γιατί διέρρευσαν πως θα ψηφίσουν ελαχιστότατοι παπανδρέλληνες;


Όπως ήταν αναμενόμενο στις προσεχείς εκλογές θα συμμετέχουν "όλες οι φυλές του Ισραήλ".
Από Πακιστανούς μέχρι "συμπατριώτες" Αλβανούς ακόμα και "Ελληναράδες" απο το Μπαγκλαντές.
Όσο αφορά τον μεγαλύτερο δήμο της χώρας... τον Δήμο Αθηναίων οι εκλογικοί κατάλογοι περιλαμβάνουν ονόματα ακόμα και απο την... Τουρκία!!!

Αλλά φυσικά θα μου πείτε όλα αυτά ήταν γνωστά και μάλιστα προσχεδιασμένα ύστερα απο τις ελληνοποιήσεις της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.
Αφού λίγο το σχέδιο αφελληνισμού λίγο η ψηφοθηρία επέβαλαν τον συγκεκριμένο σχεδιασμό.
Σήμερα λοιπόν μετά τις 650.000 ελληνοποιήσεις του ΠΑΣΟΚ και τις 250.000 της ΝΔ (για να μην ξεχνιόμαστε) φτάσαμε στο σημείο μηδέν...
Οι εκλογές πλησιάζουν οι "ανθρωπιστές" έπαιξαν τον ρόλο τους όμως πρέπει όπως συμβαίνει σε καθε εκλογική διαδικασία το αδιάβλητο να είναι οφθαλμοφανές και στην συγκεκριμένη περίπτωση οι Παπανδρέλληνες να πράξουν βέβαια το... εκλογικό τους καθήκον αλλά αυτό να γίνει με... χαμηλούς τόνους.
Και ο λόγος δεν είναι αλλος ότι όσο "ανθρωπιστής" και να είναι κάποιος υποψήφιος δεν θέλει την επομένη να ακούει ότι ψηφίστηκε "μονοκούκι" απο το Πακιστάν ή το Αφγανιστάν.
Τώρα θα μου πείτε ότι στην Θράκη υπάρχουν ξεφτιλισμένοι πολιτικάντιδες που για τους ψήφους των μουσουλμάνων γίνονται και...ιμάμιδες.
Αλλά απο την άλλη αυτό πλέον είναι..."παράδοση" στην Θράκη ενω στην πρωτεύουσα του ΑΚΟΜΑ Ελληνικού κράτους δεν είχαμε την "τύχη" μέχρι τώρα να "τηρούμε" τέτοιες "παραδόσεις".
Προσέξτε όμως πως τα "ανεξάρτητα" ΜΜΕ προσπαθούν να καθησυχάσουν τον κόσμο υποστηρίζοντας λιγο ή πολύ ότι οι "συμπατριώτες" μας δεν θα ψηφίσουν.
Με την λήξη λοιπόν της προθεσμίας υποβολής των σχετικών αιτήσεων όπως αφήνεται να διαρρεύσει στον τύπο πανελλαδικά... και το ξαναλέμε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ οι αιτήσεις είναι μόλις 17.000 !!! Ενώ όσο αφορά την Αθήνα είναι 2.227!!!
Δηλαδή η Πασοκο-Νεοδημοκρατική συμμορία που απο κοινού ελληνοποίησαν σχεδόν 900.000 λαθρομετανάστες (στα φανερά) θέλουν να περάσουν στην κοινη γνώμη πως θα ψηφίσουν λιγότεροι απο 10.000 αφου μεγάλο ποσοστό των ελληνοποιηθέντων παρόλο που έγιναν "Ελληνες" δεν διαθέτουν καν τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να συμμετέχουν στις εκλογές!!!
Θέλουν να πιστέψουμε πως απο το σχεδόν 700.000 ΜΟΝΟ Αλβανών που κατοικούν στην Αθήνα θα ψηφίσουν μόλις 2.227.
Σε αυτή την "λούμπα" πέφτουν και μερικά πατριωτικά ιστολόγια που αναπαράγουν την είδηση πως οι λαθρομετανάστες δεν δείχνουν ενδιαφέρον για τις εκλογές ακυρώνοντας τον σχεδιασμό του ΠΑΣΟΚ.
Ομως η πραγματικότητα είναι άλλη...
Ποιός άραγε μπορεί να μετρήσει την ψήφο των λαθρομεταναστών;
Ποιός ΘΕΛΕΙ να την μετρήσει;
Ποιός θέλει να την δημοσιοποιήσει με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στοιχεία;
Ποιός θα μετρήσει τους ΠΑΡΑΝΟΜΑ ελληνοποιηθέντες σε αρκετούς δήμους της χώρας αφού ακόμα εκκρεμούν εισαγγελικές έρευνες για πλαστογραφία που οδηγεί στην παράνομη εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους;
Μα φυσικά οι ίδιοι που επιμελώς ενημερώνουν τους Έλληνες πολίτες ότι οι λαθρομετανάστες και οι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ελληνοποιηθέντες είναι μόλις 250.000 (κατά Παυλόπουλο).
Στην ουσία δηλαδή ΚΑΝΕΙΣ. Με τον ίδιο τρόπο που "χάνονται" κατα την... ενημέρωση μερικά εκατομμύρια και τα 2,5 εκατ. γίνονται 250 χιλ.....
Ε την ίδια ενημέρωση θα έχετε και τώρα.....

Πηγή : Ας μιλήσουμε επιτέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails