Ο λόγος ύπαρξης του παρόντος ιστολογίου βρίσκεται μέσα στα λόγια του Τζόν Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτη των New York Times, για τον ανεξάρτητο Τύπο.

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….

Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….

Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
Πηγή
« Η ανύποτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

Ότι πιο ενδιαφέρον βρίσκουμε στην μπλογκόσφαιρα θα το μεταφέρουμε εδώ. Αναρτήσεις γεμάτες συμπάθειες και προσωπικές εκτιμήσεις αλλά χωρίς ταμπέλες και πολιτικές σκοπιμότητες.

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Φεύγουν οι Γερμανοί με τις κλωτσιές κι έρχονται οι Αμερικάνοι.

Η Ελλάδα αλλάζει νταβατζήδες αλλά όχι πόρνες.




Και στην Ελλάδα, όπως και στην Αργεντινή ... μπήκαν μπροστά οι "λαϊκοί ηγέτες" για να πείσουν τον κοσμάκη ότι πάμε για χρεοκοπία, ώστε να αποδεχτούμε να χάσουμε 2-3 μισθούς και τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, ώστε να αποδεχθούμε το μαζικό ξεπούλημα του Δημοσίου πλούτου (ΔΕΚΟ, αποθέματα λιγνίτη κλπ).
Άρχισαν να εμφανίζονται τώρα οι "πτωματοφάγοι" σπόνσορες των Ελληνικών κυβερνήσεων (βλέπε Soros) για να αγοράσουν τσάμπα όσα απαξίωσαν στην συνείδησή μας οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι που δουλεύουν για τους ίδιους.
Κάπως έτσι ο Soros πήρε υπό τον έλεγχό του την παραγωγή γάλακτος στην Αργεντινή που εν μέσω ΤΕΧΝΗΤΗΣ κρίσης εμφανίστηκε ως ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.
Αυτά τα κοράκια που χρηματοδοτούν τους πολιτικούς μας προκειμένου να ετοιμάσουν το έδαφος για την επιδρομή τους στο μέλλον των παιδιών μας ... τυγχάνει να είναι Εβραίοι και να μας παρουσιάζονται ως "στρατηγικοί επενδυτές" !


Επειδή η επιδρομή των Αμερικανών στην Ελλάδα πρέπει να γίνει με απόλυτη μυστικότητα, ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ και αναφορές στα κανάλια ... δείτε στην πράξη ΠΩΣ η ΙΣΟΤΙΜΙΑ άλλαξε τον τίτλο σχετικού άρθρου ώστε να θολώσει το τοπίο.
Στην αρχική έκδοση του συγκεκριμένου άρθρου που υπάρχει ακόμα στο cache της Google βλέπετε τον παρακάτω συγκεκριμένο τίτλο:



Επειδή όμως είναι γνωστός ο αντι-αμερικανισμός των Ελλήνων παρά τον Αμερικανό πρωθυπουργό που "αυθόρμητα" εξέλεξαν... η ΙΣΟΤΙΜΙΑ έσπευσε να διορθώσει τον τίτλο του άρθρου ώστε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ να πλασαριστεί ως ... ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ των επιλογών της κυβέρνησης. Έτσι οι Αμερικάνοι κερδοσκόποι που αγοράζουν τσάμπα από το χρεοκοπημένο χρηματιστήριο Αθηνών ... βαφτίζονται με τον βαρύγδουπο τίτλο του ...ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ!



Και θυμήθηκα τότε που οι Αμερικάνοι αυθόρμητα και σε ζωντανή μετάδοση τοποθέτησαν την Αμερικάνικη σημαία στο κεφάλι ενός αγάλματος του Σαντάμ Χουσσείν πριν το κατεδαφίσουν .















Μέσα σε δευτερόλεπτα όμως θυμήθηκαν ότι ο κοσμάκης που έβλεπε MEGA νόμιζε ότι η εισβολή στο ΙΡΑΚ ήταν μία "υπεύθυνη" απόφαση του ΟΗΕ την οποία εκτέλεσε μία συμμαχική δύναμη για να μας απαλλάξει από τα "πυρηνικά όπλα" του σχιζοφρενούς και αντισημίτη Ιρακινού ηγέτη και ουσιαστικά ήταν μία νίκη των Ιρακινών.


Τοποθετήθηκε άμεσα μία Ιρακινή σημαία ... κι έτσι οι Ιρακινοί πείστηκαν ότι ΝΙΚΗΣΑΝ οι ίδιοι τον τύραννο Σαντάμ και "παρέδωσαν" τα πετρέλαιά τους στους Αμερικάνους ως ανταμοιβή για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφεραν στο ΙΡΑΚ αλλά και στην ανθρωπότητα μειώνοντας τον πληθυσμό της κατά 1.000.000 Ιρακινούς κατά πλειοψηφία άμαχους.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails